Tuina Ontspanning

Bij Tuina massage wordt druk uitgeoefend op de meridianen en specifieke massage punten, waardoor de Chi-stroom (energie van het lichaam) vrij en zonder blokkades door het lichaam kan stromen.

Volgens de Chinese geneeskunde (TCM) wordt ziekte veroorzaakt door disbalans en blokkades in de Chi-stroom.

Als deze in balans is, voel je je ontspannen en vol levenskracht.

Met Tuina massage is het mogelijk een onbalans op te heffen. Hierdoor ontstaat een beter algemeen welbevinden. Een Tuina massage komt overeen met Shiatsu. Het verschil is dat het een massagetechniek is welke dieper gaat door onder andere de masserende cirkelende bewegingen tijdens de massage druk.
Het kan daardoor op sommige plaatsen zeer gevoelig aanvoelen. Maar dit is van tijdelijke aard. Als de massage klaar is ondervindt u een verkwikkend welbevinden welke enige tijd kan aanhouden. Middels deze massage is het ook mogelijk een therapeutische behandeling te krijgen. Als u in de praktijk bent wordt besproken welke massage behandeling het beste bij u past.

Ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress. Klachten door oververmoeidheid, stress, of zware periode gehad, wordt voorkomen en/of opgeheven. Volledige ontspanning. professionele massages. mét of zonder olie. Hard of zacht, de klant is koning.

Ontspannings massage therapie haarlem
Ontspannende massage therapie Haarlem.

Onze masseuses zijn zeer gedienstig en klantgericht, Wij bieden de ontspanning massage behandeling voor een relatief laag bedrag vergelijk met andere traditionele massage zoals Thaise massage enz. Een uitstekende massage, waarna de klant ontspannen en tevreden de praktijk weer verlaat.

Wat is een ontspanningsmassage?

lage rugpijn , rugklachten wat kan acupunctuur voor je doen?
lage rugpijn , rugklachten wat kan tuina massage therapie voor je doen?

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen. Er is een verschil tussen een diepe weefselmassage en een ontspanningsmassage. Deze laatste heeft niet als doel de dieper gelegen spieren te herstellen maar werkt uitsluitend in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage liggen ook lager.

Een ontspanningsmassage voor een betere gezondheid van lichaam en geest. Een ontspanning massage helpt bij het verminderen van spierpijn, stijve nek en verlost van inspanning en stress.