TuiNa Massage Therapie

Tuina is een Chinese massagetechniek. Het betekent letterlijk duwen (tui) en vastpakken (na).

tuina massage therapie Haarlem

Hoe ziet een tuina-behandeling eruit?

De behandeling is een combinatie van fysieke manipulatietechnieken – Chinese therapeutische massage en acupressuur – en manipulatie van de acupunctuurpunten.
Tuina-massage werkt diep door in het spierweefsel, botten en pezen maar ook in het zenuwstelsel. Het vergroot je veerkracht en weerstand, geeft je flexibiliteit en laat spanning en vermoeidheid verdwijnen.

Wat kan tuina voor mij doen?

Tuina helpt ontspannen, maar kan ook verlichting geven bij diverse fysieke en emotionele klachten, zoals migraine, chronische pijn, spierspanningen, fibromyalgie, spier- en zenuwpijnen, rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, spijsverteringsproblemen, stress en gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose.

Voor een heerlijke & traditionele Chinese massage in Haarlem moet u toch echt bij ons zijn.

Een fantastische ontspannende massage al dan niet in combinatie met een acupunctuur behandeling in onze massage praktijk in Haarlem kunt u voor beiden terecht.

Feng Ling Liu en Feng Qin Liu staan u graag te woord om na uw klachten te hebben gehoord door te nemen welke delen van het lichaam massage behandeling nodig hebben en geven op afspraak een op Chinese geneeswijze gebaseerde massage behandeling.

Chinese massage is zoals Thaise massage een verfrissing voor lichaam en geest,

Chinese massage is echter veelal wel een stuk voordeliger dan Thaise massage.

Alle delen en spieren in het lichaam kunnen wij voor u behandelen of u nu kampt met problemen in de onderrug, rug, nek arm of beenspieren, ernstige hoofdpijnklachten of menstruatieklachten heeft wij brengen u verlichting en indien mogelijk genezing  van uw klachte. Het beste resultaat van onze traditionele Chinese Massagebehandelingen wordt behaald door herhaling en het houden aan het  opgestelde massage behandelplan, allen dan kunen we gaan voor het beste resultaat van de massages en acupunctuur behandelingen.

Naast de chinese massage behandelingen geven wij ook Chinese massage pedicure.

Dus naast de behandeling van vastzittende spieren ook de handen en voeten volledig verzorgd.

Onze massagesalon / praktijk is gevestigd aan de Kampersingel 2 A te haarlem

zhong beroepsvereniging