Cupping Massage

Bij Shuxin Cupping behandeling gebruiken wij vuurcupping methode . De Vuurcupping methode gat als volgt te werk: De therapie bestaat uit een methode waarbij glazen cups door een warmtebron op de huid geplaatst worden.

De warmtebron gecreëerd een vacuüm waardoor de cup zich vasthecht aan de huid, onmiddellijk ontstaat een verhoogde circulatie in de behandelde zone.

Een cupping massage versterkt namelijk de spieren en vermindert tegelijkertijd hardnekkige spierspanningen en knopen. Het ondergaan van een Cupping massage is vooral goed te gebruiken bij schouder/nekklachten, stress, spanning, migraine en rugklachten.

cupping acupunctuur behandeling
Cupping – acupunctuur – tuina therapie massage.

Door middel van Cupping massage behandeling wordt ook ingezet om ter bestrijding van cellulite, anti-aging van binnen uit, vermoeidheid en lichaamspijnen.

De Cupping massage richt zich in het algemeen op verkrijgen van gezond en goed functionerend bindweefsel. In combinatie met een massage zorgt cupping voor een stevige spier- en bindweefselmassage.

Het kan helpen bij het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam en de stroom vers bloed.

Tevens wordt lymfe in het getroffen gebied en van het gehele lichaam.

Ook voor patiënten met de griep, verkoudheid, hoesten, rug en spierpijn, slechte bloedsomloop, angst, rode jeukende huidaandoeningen, allergieën, koorts, en pijnklachten.

Cupping massage is steeds vaker zichtbaar in het straatbeeld. En dat is niet voor niets, want de van oorsprong Chinese massage kent vele voordelen.

Cupping massage.

Cupping massage gebruikt zuigkracht (vacuüm) om de huid en het onderliggende weefsel te behandelen.

De glazen cups worden op de huid geplaatst en handmatig of met een pomp vacuüm gezogen, waardoor ze het ondergelegen weefsel omhoogtrekken.

Vervolgens blijven de glazen cups ongeveer 15 minuten op hun plek zitten. De resultaten zijn indrukwekkend – de massage vermindert pijn en zwellingen, maakt verkleefd littekenweefsel los en gaat blokkades en spierknopen tegen.

Bovendien is de behandeling ook nog ontstekingsremmend. Een echte alleskunner dus, deze massage.

CUPPING BEHANDELING HAARLEM
Cupping vuur behandeling.

Ondanks dat de plekken er niet fraai uitzien, is de massage allesbehalve pijnlijk. Sterker nog, Cupping is zeer aangenaam te noemen.