Acupunctuur arts Haarlem.

Michel Mierop
Michel Mierop
2020-09-13
Zeer vriendelijke en kundige dames.
A. Mimi
A. Mimi
2020-01-28
Ik heb al jaren last van hoofdpijn - migraine - zwaar gevoel in het hoofd - stijve nek - schouders en rugklachten. (erg veel maar het is zo..)Klachten zijn te behandelen met acupunctuur? Na 1e keer acupunctuur behandeling (plaatsen van naalden) gedaan, merk ik tot het echt ging helpen.Doet acupunctuur pijn? NEE. maar, schrik natuurlijk wel. Tijdens de behandeling gaat de energie in het lichaam weer stromen. Ik merk aan een licht tintelend of soms een zwaar gevoel rondom de naalden.Acupunctuur combinatie met Chinese massage is zeker aan te raden. Professioneel en vriendelijke mensen. Kortom; Professionele acupunctuur praktijk in Haarlem
Cindy Jonker
Cindy Jonker
2020-01-28
De beste en meest professionele massage praktijk die ik kan vinden in Haarlem. Goed geïnformeerde, super ervaren en zeer grondige specialisten vanaf de eerste behandeling zijn mijn pijnklachten verminderd. Acupunctuur behandeling in combinatie met de Chinese massage Heeft mij geholpen mijn n pijnklachten / doorbloeding problemen waar ik al jaren mee loop te verminderen. Zeker een aanrader. Hele goede acupunturiste. Nette en vriendelijke mensen en schone praktijk.
Linda T.
Linda T.
2020-01-16
Aly
Aly
2019-11-13
Vriendelijke personeel, en top massage 👍🏼 Zeker een aanrader!
Marja Bekker
Marja Bekker
2019-07-22
Mike Kleinjans
Mike Kleinjans
2019-01-16
Geweldige proffesionele gezondheids massage gehad echt super pijn klachten naar slechts een paar bezoeken al beduidend minder. No-nonsens top tent!
Agata Rajska
Agata Rajska
2018-11-30
fausto albers
fausto albers
2018-06-01
Great massage, good value. Hard enough to actually make a difference, but not so much that it was truly painful. The location is a bit hidden in plan sight, but well worth a visit. Thanks, I'll be back.
Marusha
Marusha
2018-03-28
Goeie massages vriendelijke mensen
Onze reviews

Praktijk voor traditionele Chinese geneeskunde Haarlem.

Praktijk voor de Chinese acupunctuur, acupunctuur arts en tuina massage therapie Shu Xin is al meer dan 12 jaar in net buiten het centrum van Haarlem gevestigd.

In onze praktijk gebruikt de Acupunctuur arts diverse technieken uit de TCG geneeskunde zoals Acupunctuur, tuina massage therapie, Kruidengeneeskunde , Cupping en Moxa. Regelmatig combineren wij deze behandelwijzen om een optimaal resultaat te behalen.

Tarieven:

  • Ontspanningsmassage € 50,00
  • Tuina massage € 65,00
  • Acupunctuur behandeling € 65,00
  • Cupping Massage € 50,00
acupunctuur-arts

De Acupunctuur arts werkt via meridianen.

Acupunctuur werkt via meridianen. Meridianen, netwerken van banen waardoor onze energie (Qi), bloed en lichaamsvloeistoffen in het lichaam wordt verspreid.

De werking berust op het volgende: in ons lichaam bevinden zich onzichtbare banen waarlangs de energieën Yin en Yang lopen.
Deze twee tegengestelde krachten, lopen voortdurend in elkaar over, maar kunnen ook uit balans raken.

Die onzichtbare banen noemen we meridianen en horen elk bij een orgaan.
Alle banen bij elkaar vormen een energienetwerk, waarop de acupunctuurpunten liggen.

Meridianen

Elk van die punten staat in contact met een orgaan of met een bepaalde functie.
Ben je niet ‘gezond’, dan kan de acupuncturist – Acupunctuur arts met behulp van naalden bepaalde energieën afremmen of juist stimuleren.

De qi, bloed en lichaamsvloeistoffen dienen altijd gelijkmatig te stromen en voldoende aanwezig te zijn.

Acupunctuur arts -TCM

Heeft u lichamelijke of andere klachten en wilt u weten of TCM geschikt is voor u?
Op onze website vindt u een lijst van aandoeningen en klachten waarop acupunctuur een effectieve werking heeft.

Heeft u vragen aan de Acupunctuur arts of heeft u een specifieke klacht of aandoening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u ernstige of acute klachten? raadpleeg altijd eerst uw huisarts.

Tuina Massage Therapie bij de acupunctuur arts

De druk die wordt uitgeoefend bij Tuina op de meridianen en specifieke punten, waardoor de Chi-stroom (energie van het lichaam) vrij en zonder blokkades door het lichaam kan stromen.

In de Chinese geneeskunde (TCM) gaat er van uit dat wordt ziekte veroorzaakt door disbalans en blokkades in de Chi-stroom. Als deze in balans is, voel je je ontspannen en vol levenskracht.

Acupunctuur arts – Cupping therapie

Cupping oftewel vacuümtherapie is een behandelmethode waarbij gebruik gemaakt wordt van holle glazen bollen. Door deze bollen te verhitten wordt het zuurstof weggehaald.

Hierbij worden de bollen worden vacuüm vastgezogen aan de huidoppervlakte. Het effect hiervan is betere doorstroming in de spieren en weefsels. Bepaalde meridiaan punten worden hierdoor gestimuleerd.

Deze behandeling de afvalstoffen naar de oppervlakte worden getrokken, hierdoor kan het lichaam zich beter hiervan ontdoen.

Als de behandeling klaar is zijn op de plekken waar de bollen vast zaten rode en/of diep paarse plekken te zien. Dit is een normaal. De plekken verdwijnen na een paar dagen. De behandeling doet geen pijn, maar het kan wel ongemakkelijk voelen door de samengetrokken huid.